Ez a 30-napos nyelvtanulási módszer, tönkremenetheti a nyelviskolákat
PROMOCJA

Ez a 30-napos nyelvtanulási módszer, tönkreteheti a nyelviskolákat*

A zseniális többnyelvű ember, prof. Andrzej Gawroński, aki legalább 60 idegen nyelvet sajátított el, vagy a 38 nyelven beszélő nyelvész-poliglota Giuseppe Gasparo Mezzofanti, ők azoknak a nyelvzseniknek a példái, akik hozzájjárultak ennek a 30 napos módszernek a létrejöttéhez. A módszer meglepően gyors idő alatt lehetővé teszi akár az éves tananyag elsajátítását is! Győzzödj meg róla te, hogy ezeknek a zseniális többnyelvű nyelvészeknek a módszere tönkrementheti akár a nyelviskolákat is.

A prof. Andrzej Gawrońskiról szóló beszámolók szerint nem 60, hanem 100, sőt 140 idegen nyelvet értett.

Már 597,158 európai hagyta hagyta abba a bonyolult és eredménytelen nyelvtanulási módszereket és a ysenbiális többnyelvű emberek módszerének köszönthetően Mezzofantihoz i Gawrońskihoz csatlakoztak. A nyelviskolák tulajdonosai döbbenten figyelik, ahogy ez a módszer a világot meghódította. Attól félnek, hogy most mindenki meg fogja ismerni a nyelvtanulás legeredményesebb módszerének a titkát.

Korodtól, képzettségedtőé és nyelvtanulási tapasztalataidtól függetlenül te is akér már 4 hét múlva megdöbbenést és meglepetést okozhatsz a családod, barátaid és munkatársaid körében. Mégha mindenki azt állítja most, hogy nincs tehetséged a nyelvtánuláshoz, senki sem fogja elhinni, hogy még 30 napja se tanultál egy nyelvet.

És ez csak a sikereid a kezdete!

Miért olyan gyors a tanulási folyamat a Fast Phrases használatával?

Mert az agyad hatékonysága az ötszörösére növekedik. Ne higgy abban, hogy neked már túl késő ahhoz, hogy idegen nyelvet tanulj. Erre mindig jó az idő! Már 30 napon belül meg fogsz tudni győződni róla. Íme, milyen sok változást fog jelenteni az életedben:

 • gyorsabban és stressz nélkül már 30 nap a tanulás megkezdése után az idegen nyelven tudsz majd beszélni,
 • Az idegen nyelvű portálokon megjelent rovatok olvasása semmi problémát nem fog okozni neked,
 • Elnyered ismerőseid elismerését, és a munkahelyeden is megbecsülnek,
 • Mostantól mindig gyorsabban fogsz tanulni.

Mi a gyors tanulás alapja a zseniális többnyelvű ember módszerben?

Minden tradicionális nyelvtanulási módszer csak az alapvető emlékezési és az asszociációk teremtésének képességeit aktiválják. Általáben nem támogatják sikeresen ezeket a kognitív folyámatokat, mert ay agy struktúrájának csak egy kis részét aktíválják. A zseniáliss többnyelvű ember módszer az interaktív tanulókártyák rendszerén alapszik, és teljesen másképpen működik. Az agy képességeinek 100%-át használja, ami neked is megvan, csakhogy az többségében a tudatalattiban nyugszik.

Az EOC Intézet kutatásai szerint elmondhatjuk, hogy a rendkívüli prof. Gawroński és Giuseppe G. Mezzofanti különleges képessegeinek a forrása, alapvetően az agy teljes színkronizációban áll (ang. Whole Brain Synchronization). Mind a két agyfélteke (jobb és bal)egyidejű mozgósításán alapszik. Az egész agy ötszörösen eredményesebben működik mind általában. Ez a kognitív képesség és az új szavak elsajátításának képességének növekedéséhez vezet, és sikeresen párosítja a megismert kifejezéseket magyar megfelelőikkel. Ennek köszönthetően a kialakuló asszóciációk erősebben és mélyebben maradnak meg az emlékezetben, és az agyad önnállóan, majdnem automatikusan jegyzi meg az új szavakat.

Ne felejtsd el, hogy ezt a 30 napos módszert csak a Fast Phrases nevű multimediális tanulókártyák biztosítják, ez az egyetlen program, ami nem csak a javítja, hanem még gyorsítja is az emlékezőképességet az agy képességei 100%-os kihasználásának köszönhetően.

Mit mondanak a felhasználók a Fast Phrases, a zseniális többnyelvű ember módszerén alapuló programról:

„A korábbi munkahelyem elveszítése után, még választáni is tudtam az ajánlatok között, mert a potenciális munkadók meglepődtek, hogy folyékonyan beszélek norvégül. Ezt senki sem várta egy 47 éves férfitől! Ezt mind a Fast Phrasesben talalháto zseniális többnyelvű ember módszernek köszönhetem." - Z. János

Kinek ajánljuk ezt a módszert?

Mindenkinek. Az alapoktól akarsz kezdeni? Már 2 hét után felszabadul az idegennyelven történő kommunikáció gátja, és biztosan fogod érezni magad az új szavak hasznalatával. Már ismersz egy nyelvet az alapfokon? Meg fog javulni a kiejtésed, és már 2 nappal a Fast Phrases tanulókártyák használata után el fogsz sajátítani több mint 270 új szót! Akármilyen szinten is kezted, 9 nap után észre fogod venni a szókincsedben megjelenő látható különbséget. Az sokkal gazdagabb lesz mint korábban. Egy hónap után az angol, német vagy bármelyik más nyelvet olyan jól fogod ismerni, mintha egy hosszú időt igénylő nyelvtanfolyamot végeztél volna. Ha ez nem történne meg, akkor egy speciális elégedettségi garánciával élhetsz. Bonyolult magyarázatok nélkül visszatérítjük az interaktív tanulókartyák érvényes.

Az alábbi linkre kattintva az interaktív Fast Phrases, tanulókártyás módszert, amely a zseniális többnyelvű ember módszerén alapszik, 10921 Ft kedvezménnyel rendelheted meg. Ez különleges ajánlat a 21-02-2024-ig fontos.

Kattints ide, hogy megrendeld az Interaktív Fast Phrases speciális elveken alapuló tanulókártyákat >>

Barbara nem hitte, hogy 50 éven felül egy új nyelvet tud még megtanulni. De a Fast Phrasesnek köszönthetően csaknem 30 nap alatt olyan jól sajátította el a német nyelvet, hogy egy külföldi munkát kapott és álmai Bécsébe költözött. Megdöbbentö eredmény!

*Az oldalon bemutatott tanulási eredményeket nem garantáljuk és azok az egyéni beállítottságoktól, preferenciáktól illetve ráfordított időtől függően eltérőek lehetnek. Amennyiben úgy gondolod, hogy ez a módszer nem neked való, vagy bármilyen más okból szeretnéd a programot visszaküldeni, akkor ezt megteheted a vásárlástól számított 30 napon belül. Elég, ha kapcsolatba lépsz a vevőszolgálati munkatárssal (a kapcsolati adatokat megkapod e-mailben a megrendelés után). Indoklás megadásának kötelezettsége nélkül visszakapod a befizetett összeget.

Az Interaktív
Fast Phrases Tanulókártyák

*** GARANTÁLT ***

Egy éves nyelvtanfolyam anyagát 4 hét alatt fogod elsajátítani.

Megrendelem

Az akció csak a mai napig érvényes!


 • jázmin_a
  Egy ismerősöm ajánlotta, és tényleg látni lehetett hogy nála működött, mert kapott egy munkát külföldön amire úgy számított. Elfelejtettem mondani, hogy most már én isrendeltem két csomagot, mert szintén nagyon szeretnék elköltözni.
 • GERgő
  Nekem most nincs időm a nyelviskolákra, őszintén nem nagyon vagyok képes arra befizetni, mert az árak növekednek :/ de ebben az akcióban spanyolt és angolt vettem, mert nagyon érdemes, és természetesen sokkal olcsób mint az órák.
 • hercegnő97
  Hát én rendelek valoszinűleg mert az érettségi közel és én angolul nem tudok semmit, kettesem is csak azért van valoszinűleg mert tetszem a pasinak lol
  • bea_bea
   o Van mivel járatni a száját, igazán lányom .. de tényleg, rendelj meg egy csomagot mert az az érettsegire tényleg jó lesz, ha minden nap pár percre odülsz hozzá, a korrepetálásra most már túl késő van…
 • oli3
  Ezek a közvélemény előtt elrejtett titkos technológiák. Az agyhullámok képleteit kapják el hogy az elméteket irányítani tudják. Vigyázzatok!
  • TABÁN
   Bazd meg még egy a konspirációs emléletekből. Másszál vissza anyád mellére vagy vágj bele fejedbe, mert az egészségi kezelésre most már túl késő!
  • alutka
   Oké, de ez működik vagy nem?? Mert megyek 2 hónapra németbe, és szükségem van rá.
  • TABÁN
   ~alutka, nekem van angol, és működik, amikor utoljára angolban voltam sokkal könnyebben ment a kommunikáció, mint a tanulás kezdete előtt. Még azt hiszem hogy, szerintem érdemes , és más nyelveken bizsotosan ugyanugy működik.
 • biankaaa79
  Nagyon ajánlom ezeket a tanulókártyákat, én már az előző évben vettem, de akkor még nem volt olyan jó akció! De nem bánom, mert tényleg nagyon megjavult az angolom, a tanulás soha nem ment olyan jól, amit bemagoltam, mindjárt elfelejtettem . Most még mindig emlékszem mit tanultam és a beszélgetésekben a külföldiekkel rendszeresen használom, és a a munka közben is gyakran..
 • nerd2060
  Az nem csoda, hogy a magolás nem eredményes, mert a szó csak a rövid emlékezetben marad meg. Az agy a megfelelő kapcsolásokát nem teremti meg, hogy az információt fontosnak tartsuk, és megtartsuk. A tanulókártyák pont az asszóciációk rendszerének teremtésével alapulnak és ezeknek a folyamatoknak a működtetésével, amelyek megjelennek amikor gyerekként tanulunk nyelveket, természetes módon. A gyerekek semmit se magolnak, de jól beszélnek, még mielőbb megtanulnak olvasni! A felnőtteknek ez nem ugyanolyan módon működik, de a megfelelő sztimuláció az egész folyamatot lehetőleg legpontosabb megismételésre engedi . Én tudományosan ezzel foglalkozom, tehat igazolom, ez a módszer sikeres.
 • KATONA
  Hülyeség az egész amit itt irtok, üres az agyatok. Nincs opció hogy egy honap vagy kettő alatt egy nyelvet megtanulj, mi lenne ha mindenki körül csak angolul dumálnának. Barmok!!!111
  • happy89
   Te beszélsz hülyeségeket, és a nyelvtanulást a magyartól kezd el! Az biztos hogy semmi saját magától nem fog működni nulla erőfeszítéssel, de az emberek nem ismernek nyelveket, mert nem is próbálják, vagy csak az első leckét tanulják meg és kész. Nekem vannak ilyen tanulókártyáim és azt látom, hogy csak egy kis rendszeresség kell
 • marcell87
  Én ezt a gyerekeknek vettem,mert azt gondoltam hogy nekem és a feleségemnek az új nyelv tanulásra már túl késő. De tanultunk a fiúkkal együtt, hogy rábeszéljük öket a tanulásra, és ... mi is tudunk angulul beszálnii!
 • lia_ama
  és a gyerekeknek tetszik ez a tanulási módszer??? szivesen ülnek ehhez a prograhhoz?
  • Dóra
   Igen, az én gyerekeim (lányom 10 éves és a fiam 13) is szeretik ezeket a tanulókártyákat, nem kell minden nap a tanulásra emlékeztetni őket, és az iskolái tankönyvbe belenézni... jaaaj, de nehéz!
 • sweet_minnie
  Valaki arról kérdezett hogy a norvég nyelv elérhető-e, igen én is azt tanultam ilyen módon és ajánlom! Most már több mint egy éve Norvegiában vagyok és szabadon beszélek, de az elején ezek a tanulókártyák nagy segítséget jelentenek.
 • pinkie
  • Én valamikor már olvastam erről, vagy valami hasonló módszerről, a pszichológia-előadáson. A tudományos hátter tényleg megvan, hogyha az egyetemen beszéltek erről.. talán én is megveszem.
 • dominik_k
  • Érdemes megrendelni még a legmagasabb áron is, és ebben az akcióban minél inkább! Mondom. mert volt olyan helyzet, hogy ezek a leckék nagyon hasznosak voltak. Például a külföldi utazás közben eltévedtünk a barátnőmmel és az internetet se tudtuk használni, kérdeznünk kellet az útról. És szabadon mindent meg tudtam beszélni az első találkozott személlyel! A barátnőm nagyon csodálkozott, mert igazán nem hitte el, hogy neken olyan jól megy a tanulás, hehe
 • lewandino
  És tudja valaki, hogy a norvégül is lehet-e tanulni?